Over Lakarsk

Wij zijn een dynamisch accountantskantoor dat zich met name richt op bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, zowel in de profit als non-profit sector. Bovendien verrichten wij diensten aan grote (internationale) in Nederland gevestigde ondernemingen.

De directie van Lakarsk bestaat uit Steven Karskens AA en Jeroen Lakerveld AA. Zowel de directie als een groot aantal van onze medewerkers hebben ervaring opgedaan bij één van de grote accountantskantoren. Met onze professionals kunnen wij u en uw bedrijf helpen te voldoen aan wet- en regelgeving en u adviseren daar waar dat nodig of gewenst is.

Bij ons kunt u onder meer terecht voor het samenstellen van uw jaarrekening, dossiervoorbereiding en begeleiding van jaarrekeningcontroles, het verzorgen van uw financiële administratie en belastingaangiften alsmede fiscaal en juridisch advies. Daarnaast detacheren wij professionals op interim basis.

Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Wij werken volgens kwaliteitssystemen en worden hierop getoetst door externe partijen waaronder de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Ons motto is Samen vooruit.

Hiermee bedoelen wij dat u er als ondernemer niet alleen voor staat.

Wanneer u minder tijd kwijt bent aan uw administratie, aangiften en interne rapportages, houdt u meer tijd over om daadwerkelijk te ondernemen en uw onderneming succesvol te laten zijn. Graag helpen wij u met allerlei vraagstukken die u als ondernemer tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan de keuze tussen een eenmanszaak of besloten vennootschap, maar ook bij zaken als een financieringsaanvraag, bedrijfsoverdracht of herstructurering helpen wij u graag.

 • Steven Karskens

  Steven Karskens AA

  Als accountant heb ik veel ervaring in het begeleiden van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, advocatuur en stichtingen. Ik help ondernemers en bestuurders graag bij het inzichtelijk maken van hun actuele financiële en fiscale positie! Ik ben cliëntgericht en u kunt dan ook rekenen op een proactieve houding en persoonlijke aandacht.

 • Jeroen Lakerveld

  Jeroen Lakerveld AA

  Na mijn opleiding Accountancy en Fiscale Economie begon ik in 2000 mijn carrière bij één van de grotere accountantskantoren. Hier heb ik 12,5 jaar gewerkt in een praktijk gericht op het Midden- en Kleinbedrijf, waarbij ik zowel jaarrekeningen controleerde als samenstelde.

  Begin 2013 sloot ik mij aan bij Lakarsk om, samen met mijn oud-collega Steven, leiding te geven aan de praktijk.

  Mijn kracht ligt bij het feit dat ik continu op zoek ben naar mogelijkheden om toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten. Door mijn jarenlange ervaring bij vele soorten ondernemingen, ben ik goed in staat klanten bij hun ondernemerschap te begeleiden.

  Naast het bedienen van klanten uit het Midden- en Kleinbedrijf ben ik als accountant betrokken bij een aantal grote internationale structuren. Samen met een aantal collega’s hebben wij inmiddels een expertisecentrum binnen Lakarsk opgebouwd voor dit type klanten.