Over ons

Jeroen Lakerveld

S. (Steven) Karskens AA

Na zijn studie Accountancy in Rotterdam werkte Steven vele jaren bij een van de grotere accountantskantoren. Begin 2007 is Steven zijn eigen accountantskantoor gestart onder de naam Karskens Accountancy. Na 7 jaar zal de onderneming verder gaan onder de naam Lakarsk.

Samen met Jeroen en het team ziet Steven de uitdagingen die het accountantsvak met zich meebrengt vol vertrouwen tegemoet.
Steven werkt oplossingsgericht en denkt als sparringpartner met de ondernemer mee.

Steven: "Klanten begeleiden en oplossingsgericht werken geeft veel voldoening. Als generalist werken wij met verschillende disciplines samen. Het team waar wij mee samenwerken houdt van korte lijnen en ondernemers profiteren hiervan."
Jeroen Lakerveld

J. (Jeroen) Lakerveld AA

Na zijn opleiding Accountancy en Fiscale Economie begon Jeroen Lakerveld in 2000 zijn carrière bij één van de grotere accountantskantoren. Hier heeft hij 12,5 jaar gewerkt in een praktijk gericht op het Midden- en Kleinbedrijf. Begin 2013 heeft Jeroen de overstap gemaakt naar Lakarsk om, samen met zijn oud-collega Steven, leiding te geven aan de praktijk.
Jeroen is betrouwbaar, pragmatisch en voor zijn klanten continu op zoek naar de mogelijkheden om toegevoegde waarde te leveren. Door zijn jarenlange ervaring bij vele soorten ondernemingen, is hij een goede accountant om u bij uw ondernemerschap te begeleiden.

Jeroen: "Bij Lakarsk zijn de lijnen kort, verloopt de besluitvorming efficiënt en sluiten onze voorwaarden goed aan bij het type klanten die wij bedienen. Klanten komen graag bij ons langs op kantoor; de sfeer is vrij laagdrempelig."

april 2018

Accountants magazine

Accountants magazine

Het vakblad voor de mkb-accountant en het accountantskantoor.

lees verder